Gyász: megtalálták Florijana Ismaili holttestét

Vágólapra másolva!
2019.07.02. 18:33
Megtalálták a szombati eltűnése óta keresett Florijana Ismaili – a svájci női válogatottban 33 alkalommal szerepelt 24 éves labdarúgó – holttestét a Comói-tó mélyén. 

A 24 éves középpályás szombaton a Comói-tó partján lévő Musso település strandján az egyik barátnőjével egy gumicsónakot bérelt, amivel több száz méterre beeveztek a parttól, majd beugrott a vízbe, de nem jött a felszínre.beugrott a vízbe, de nem jött a felszínre.

A hatóságok szombat délután kezdték a keresését, és miután nem jártak sikerrel, vasárnap bővítették a kutatási területet, s bevetettek egy ultrahangos radarral felszerelt búvárrobotot is. Végül ez a robot találta meg a szerencsétlenül járt sportoló holttestét, olasz sajtóhírek szerint 204 méteres mélységben, nem messze az eltűnése helyszínétől.

Eine unfassbar traurige Geschichte. Wir wünschen den Angehörigen viel Kraft #ismaili #florijana #comersee #badeunfall #rip #teleclubsport #yb

Ismaili 2011 óta volt a svájci Young Boys játékosa, az utóbbi években már a csapatkapitányi karszalagot is ő viselte. 2014-ben mutatkozott be a svájci válogatottban, amelyben 33 alkalommal szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik