nemzetisport.hu 2017.04.24 07:35 Frissítve: 2017.04.24 09:23

Gyász: felakasztotta magát a korábbi cseh válogatott futballista

Holtan találták otthonában Frantisek Rajtoralt, a török Gaziantepspor játékosát, aki öngyilkos lett a rendőrség közleménye szerint.

 

A Gaziantepspor futballistája nem jelent meg csapata vasárnapi edzésén, a szomszédai pedig hiába kopogtattak nála, választ nem kaptak. Azonnal értesítették a rendőrséget, ekkor azonban már késő volt. A nyomozás során fény derült rá, hogy Rajtoral felakasztotta magát.

„Őszinte bánatomra meg kell erősítenem az öngyilkosságról szóló híreket. Csapattársai aggódtak amiatt, hogy Rajtoral nem jelent meg a mai edzésen. Jó kedélyű volt, látszólag nem volt semmilyen problémája, nem tudom, mi oka volt ezt tennie” – mondta Ibrahim Kizil, a Gaziantepspor elnöke a török médiának.

A mindössze 31 esztendőt megélt Rajtoral pályafutása során játszott a Marila Príbramban, a Baník Ostravában, a Viktoria Plzenben, valamint kölcsönben a Hannoverben. Tizennégyszer szerepelt a cseh válogatottban, amellyel 2012-ben bejutott az Európa-bajnokság negyeddöntőjébe.

A Cseh Labdarúgó-szövetség és a játékos korábbi klubja, a Viktoria Plzen részvétét fejezte ki Rajtoral családjának, hozzátéve, hogy örökké emlékezni fognak az elhunytra.

2020.01.28 22:33:39

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodtató, máshol miért bíznak ennyire a tudásában...

2020.01.28 18:20:40

Minden más foci ANNA BAJDAKOVA, BORBOLA BENCE

Korábbi segítőjével, Ring Györggyel együtt dolgozhat Oroszországban.