nemzetisport.hu 2014.09.24 19:46 Frissítve: 2015.03.30 01:25

Ghána: brutális vádak - embert áldozott a vb-n csillogó csatár?

Ennél elképesztőbb sztorival nem fogunk találkozni egy ideig. Asamoah Gyant, a korábban a Premier League-ben is megforduló ghánai labdarúgót egy sajtótájékoztató megtartására kötelezték, ahol a brazíliai vb-n is csillogó csatár végre hivatalosan is válaszolhat az ellene felhozott elképesztő vádakra, miszerint feláldozta egyik barátját.

Hihetetlen sztori Ghánából – Gyan embert ölt? (Fotó: Reuters)

„Hallottam én is, tudom, mit gondolnak, de semmi sem igaz az egészből..." – védekezett felháborodva korábban Asamoah Gyan, aki az emírségekbeli al-Ainban futballozik jelenleg.

Kezdjük az elejéről, a sztori a világbajnokság vége után robbant ki, amikor a Gyan családdal nyaraló ghánai rapper, „Castro, a Pusztító" és egyik barátja, Janet Bandu nyomtalanul eltűnt.

A médiában keringő pletykák szerint a fekete mágiát kedvelő csatár családtagjaival egy speciális szertartás keretében feláldozták a hazájukban jól ismert zenészt, majd eltüntették a bizonyítékokat.

Részleteket és indokot továbbra sem tudni, rengeteg a kérdőjel, egy azonban biztos: a sajtó azonnal lecsapott az ügyre. Jöttek is sorra a megrázó cikkek, amelyek megjelenése után egyre inkább gyanúsnak tűnt a ghánai csatár.

A rendőrség sem hagyhatta természetesen annyiban a pletykákat, és bár Castro holttestét a mai napig nem találták meg, a nyomozás során állítólag – ez is csak pletyka – rábukkantak a futballista nyaralója mellett Bandu testére.

Most Gyant a klubja egy hivatalos sajtótájékoztató megtartására kötelezte, amelyen minden kérdésre válaszolnia kell. Sokak szerint itt végre végérvényesen lezárja az ügyet Gyan, és bizonyítja is ártatlanságát, mások szerint azonban az sem elképzelhetetlen, hogy bevall mindent...

2020.09.13 21:36:28

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A sportban is létezik hierarchia, alá- és fölérendeltség, ennek klasszikus példája az edző-versenyző kapcsolat. Ha tetszik, ha nem, az a nagy helyzet, hogy az esetek döntő többségében a tréner áll feljebb.

2020.09.13 17:52:25

Minden más foci BOROS MIKLÓS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Gyurgyevóban a hazaiak kétgólos játékosa, Gheorghe piros lapot kapott a hajrában, Safranko gólja pontot ért.

2020.09.12 17:26:12

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)

A dunaszerdahelyiek már a 34. percben megfogyatkoztak, de így is legyőzték a mumus Rózsahegyet.

2020.09.12 14:43:04

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Kleinheislerék megverték odahaza a Rijekát, három szép gólt szereztek új mesterük nagy örömére.