Galatasaray: felbontották Terim szerződését - hivatalos

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2013.09.24. 21:04
Felbontották Fatih Terim vezetőedzői szerződését a Galatasaray labdarúgóklub irányítói. A lépésre állítólag azért került sor, mert a szakember nem egyezett bele, hogy a szezon végéig érvényes megállapodását két évvel meghosszabbítsák.

A török média ugyanakkor egy ideje már arról cikkez, hogy megromlott a viszony a vezetőség és a tréner között. A klub előbb 48 órás ultimátumot adott Terimnek, majd kedd esti közleménye szerint az igazgatótanács egyhangú szavazással határozott Terim szerződésének felbontásáról.A klub előbb 48 órás ultimátumot adott Terimnek, majd kedd esti közleménye szerint az igazgatótanács egyhangú szavazással határozott Terim szerződésének felbontásáról.

A 60 éves szakember augusztusban elvállalta, hogy májusig – párhuzamosan klubedzői feladataival – ellátja a szövetségi kapitányi teendőket is. A török válogatott a magyarral azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szerepel. A Galatasaray, amely jelenleg csak a tizedik helyen áll a bajnokságban, érdekelt a Bajnokok Ligájában is, ahol a múlt heti első fordulóban 6–1-re kikapott otthon a Real Madridtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik