Futsal: bravúr a Rába ETO-tól, ott van a legjobb 16-ban

Vágólapra másolva!
2017.10.14. 19:46
A Rába ETO 6–4-re legyőzte a cseh Chrudimot az UEFA Futsal Cup főtábláján, ezzel bravúrt végrehajtva bejutott a legjobb 16 közé.

Noha az első félidőben a Győr szerzett vezetést Juanra révén, a cseh bajnok Chrudim még a játékrészben fordítani tudott.

A mieink a második félidő elején Fábio Aguiar góljával egyenlítettek (2–2), ám egy percre rá már ismét a csehek vezettek. Néhány perc múlva Álex ünnepelhetett, találatával ismét döntetlent volt (3–3) az állás.

A harmincadik percben González Mártinez villant meg, s a Győr előnybe került, nem sokkal később Aguiar büntetőt rontott. Sokáig azonban nem kellett búslakodnia a hibája után, 23 másodperc múlva ugyanis gólt szerzett, amivel 5–3-ra módosította az állást.

A csehek egy percre rá eredményesek voltak, ám a Rába ETO a folytatásban Álex révén ismét ellépett kettővel, előnyét meg is tudta tartani, és 6–4-re diadalmaskodott.

Az új versenyszabályoknak megfelelően ebből a csoportból a legjobb három kvalifikálja magát a legjobb 16 csapat közé, sikerével pedig a Győr a harmadik helyen továbbjutott.

FUTSAL
UEFA Futsal Cup
Főtábla, 3. forduló
4. csoport, Padova
Rába ETO–Chrudim (cseh) 6–4
Barcelona (spanyol)–Luparense (olasz) 3–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik