K. D. 2019.12.12 18:34 Frissítve: 2019.12.12 18:44

Futball: terhes lett a csapat elnökének lánya, kirúgták a játékost…

Miután terhes lett a klub elnökének lánya, azonnal szerződést bontottak egy futballistával a szlovén másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. És ahogy azt sejteni lehet, a két hír között bizony van összefüggés...

 

A ghanasoccernet.com arról ír, hogy a futballista a neve elhallgatását kéri, mivel nem szeretné, ha a szlovéniai balhé rányomná a bélyegét a karrierjére.

„Hároméves szerződést írtam alá a csapatnál, de néhány hete bajba kerültem, mikor kiderült, hogy a barátnőm terhes. Ő ugyanis a klub elnökének a lánya” – mondta a labdarúgó.

A játékos állítása szerint semmi előjele nem volt annak, hogy szerződést akarnak bontani vele, csak és kizárólag a lánnyal való kapcsolatának „köszönheti”, hogy kirúgták.

A neve elhallgatását kérő futballista a FIFA-hoz akar fordulni az ügynökével (Fotó: ghanasoccernet.com)

„Az Isten szerelmére, egy felnőtt nőről van szó, a barátnőmről, akivel szeretjük egymást! Hogy tehetik ezt meg velünk? Nekem vissza kellett térnem Nigériába, őt pedig az édesapja letiltotta minden közösségi felületről, és a telefonját is elvette, így nem tudok sehogy kapcsolatba lépni vele. Fogalmam sincs, mi lesz vele és a gyermekemmel” – tette hozzá.

A szlovén másodosztályban egyébként összesen négy nigériai futballista szerepel: Bede Osuji, Temitope Nelson, Gerald Chiyoke és Sulaiman Adedoja, így a titkolózás ellenére nem lesz olyan bonyolult kideríteni, ki is a balhéba keveredett apuka.

2020.01.20 11:36:41

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT (Belek)

„Kassai Viktor az egyik legjobb játékvezető, a pályán és azon kívül is tisztelet övezi.”