Hollandia: Julian Jenner „gyakornokként” tért vissza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.10. 07:34
Visszatért a hazája élvonalában szereplő Vitesse-hez a Ferencváros korábbi holland szélsője, Julian Jenner, aki úgymond szakmai gyakorlaton vesz részt egykori csapatánál, amelyet 2008 és 2012 között erősített.

A gelderlander.nl internetes portál beszámolója szerint a 30 esztendős játékos – aki iránt Törökországból és Ázsiából is érdeklődnek – besegít az edzőknek a korosztályos csapatok edzésein, valamint a technikai tudást fejlesztő foglalkozásokat vezényel.aki iránt Törökországból és Ázsiából is érdeklődnek – besegít az edzőknek a korosztályos csapatok edzésein, valamint a technikai tudást fejlesztő foglalkozásokat vezényel.

„Julian új fejezetet szeretne nyitni a pályafutásában, a Vitesse pedig felajánlja neki a lehetőséget, hogy megkezdje a karrierjét edzőként” – mondta a klub szóvivője, aki hozzátette, Jenner ezen a héten tanulmányozza a holland első osztályú egyesületnél folyó szakmai munkát.

A Ferencváros exlégiósa nem az egyetlen, aki amolyan szakmai gyakorlaton vesz részt a Vitesse-nél, hiszen az együttes korábbi játékosai közül Michael Jansen, Remco van der Schaaf, Ruud Knol és Nicky Hofs is hasonló szerepkörben dolgozik múltbéli csapatánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik