HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.08.17 19:01 Frissítve: 2015.03.11 02:09

Freestyle foci: Szász Kitti ezúttal csak második, Rocco varázsolt - videó

Szász Kittinek ezúttal meg kellett elégednie a második hellyel freestyle fociban, a sajószentpéteri hölgy 2011 után nem tudta megvédeni címét a Superball elnevezésű prágai versenyen.

Szász Kitti ezúttal második lett a lányok között

 

Freestyle fociban nincs hivatalos világbajnokság, de presztízse és mérete alapján a Red Bull által szponzorált Red Bull Street Style-t (ősszel lesz Japánban az idei verseny, Kitti itt is címvédő), valamint a prágai Superballt tartják a nem hivatalos vb-nek.

Két évvel ezelőtt került először a figyelem középpontjába Szász Kitti, amikor megnyerte a lányok számára első alkalommal kiírt versenyt. A mostani megmérettetésre már egyértelmű esélyesként és a címvédés szándékával utazott.

A lányok mezőnyében öten indultak, Kittin kívül a szlovák Lucia Kevicka, a cseh Krystina Knapová, az olasz Laura Biondo és a legnagyobb rivális, a francia Melody Donchet. A várakozásoknak megfelelően Kitti és Melody közül került ki a végső győztes, a magyar freestylernek azonban meg kellett elégednie a második hellyel.

A fiúk mezőnyében is értünk el sikert, a „Sick3" elnevezésű vetélkedésben – amelyben három trükköt kell bemutatni egy kombinációban – Karászi Roland „Rocco” bizonyult a legjobbnak.

KITTI (KÉK PÓLÓBAN) ÉS MELODY DÖNTŐJE

ROCCO NYERTES GYAKORLATA

2019.03.22 19:45:21

Minden más foci nemzetisport.hu

Csehül álltak: az angolok a Wembley-ben öt gólt vágtak a borzalmasan védekező vendégeknek.

2019.03.18 18:36:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Hetedik állomásához érkezik a darts Premier League. Folytatódik a tenisz Miami Open.

2019.03.19 19:40:15

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Nem először vetődött fel a téma, olykor a sportág prominens személyiségei is hangoztatják: el kellene törölni a futball egyik legkülönösebb, legvitatottabb, az idők során a legtöbbet változó, ugyanakkor egyik legősibb szabályát.

2019.03.13 23:40:55

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A sport hőskorszakának makulátlanságáért sem tennénk feltétlenül tűzbe a kezünket, már csak azért sem, mert akkoriban is gyarló emberek feszültek egymásnak a vicces mezek ellenére nemesnek hirdetett küzdelemben.

2019.03.12 23:53:48

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Talán annyit szűrhetünk le: ahogy a szerbek és a horvátok jó pénzért cserébe zokszó nélkül megválnak legnagyobb tehetségeiktől (hiszen úgyis terem másik), úgy trénereiktől is (mert az is terem).