Freestyle foci: Szász Kitti ezúttal csak második, Rocco varázsolt - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.17. 19:01
null
Szász Kitti ezúttal második lett a lányok között
Szász Kittinek ezúttal meg kellett elégednie a második hellyel freestyle fociban, a sajószentpéteri hölgy 2011 után nem tudta megvédeni címét a Superball elnevezésű prágai versenyen.

Freestyle fociban nincs hivatalos világbajnokság, de presztízse és mérete alapján a Red Bull által szponzorált Red Bull Street Style-t (ősszel lesz Japánban az idei verseny, Kitti itt is címvédő), valamint a prágai Superballt tartják a nem hivatalos vb-nek.

Két évvel ezelőtt került először a figyelem középpontjába Szász Kitti, amikor megnyerte a lányok számára első alkalommal kiírt versenyt. A mostani megmérettetésre már egyértelmű esélyesként és a címvédés szándékával utazott.

A lányok mezőnyében öten indultak, Kittin kívül a szlovák Lucia Kevicka, a cseh Krystina Knapová, az olasz Laura Biondo és a legnagyobb rivális, a francia Melody Donchet. A várakozásoknak megfelelően Kitti és Melody közül került ki a végső győztes, a magyar freestylernek azonban meg kellett elégednie a második hellyel.

A fiúk mezőnyében is értünk el sikert, a „Sick3" elnevezésű vetélkedésben – amelyben három trükköt kell bemutatni egy kombinációban – Karászi Roland „Rocco” bizonyult a legjobbnak.

KITTI (KÉK PÓLÓBAN) ÉS MELODY DÖNTŐJE

ROCCO NYERTES GYAKORLATA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik