D. Á. 2020.03.30 10:24 Frissítve: 2020.03.31 04:49

Franciaország: „Ne keverjük az F1-et a gokarttal” – Benzema kiosztotta Giroud-t

A Real Madrid labdarúgócsapatának francia támadója, Karim Benzema a hivatalos Instagram-oldalán készített élő videójában kritizálta honfitársát, a Chelsea csatárát, Olivier Giroud-t. 

Benzema nem fogta vissza magát Giroud-val szemben (Fotó: Twitter/DH les Sports+)

 

„A Formula–1-et nem szabad összekeverni a gokartozással, és akkor még finoman fogalmaztam… Kettőnk közül én vagyok a Formula–1” hasonlította össze magát a négyszeres BL-győztes Karim Benzema a 2017-es Puskás-díj győztesével, Olivier Giroud-val, aki 2018 óta világbajnoknak is mondhatja magát.

„Megvan a maga karrierje, és tény, hogy gólokat lő. Mind a ketten a saját útjainkat járjuk, nem sokat foglalkozok vele. A játéka illik a francia válogatottba, ugyanakkor nagyszerű labdarúgók veszik körül. Mbappé és Griezmann is nagyon gyors, remekül találják meg a folyosókat” – folytatta a Real Madrid támadója.

„Giroud képes lekötni a belső védőket, teret nyitva ezzel a két szélsőnek. Elismerem, ez nem látványos, viszont nagyon hasznos. Azonban kérdezem én, van olyan, akinek tetszik ez a típusú játék? Nem hiszem, de a válogatottban legalább bevált” – tette hozzá Benzema.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.