HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.02 19:18 Frissítve: 2018.04.02 19:33

Franciaország: „Nasri egy idióta, sosem tudnám tisztelni”

A jelenleg doppingvétség miatti eltiltását töltő korábbi Arsenal-játékos Samir Nasriról volt kollégája, a ciprusi Ermisz Aradippuban játszó Emmanuel Frimpong nyilatkozott – a dicsérő szavak száma erősen közelít a nullához…

HIRDETÉS
Samir Nasri az Arsenalnál nem volt jóban Emmanuel Frimponggal (Fotó: AFP, archív)

 

A két játékos még a 2011–2012-es szezonban, egy már ellenfélként lejátszott Ligakupa-találkozó (Arsenal–Manchester City) után összeszólalkozott, miközben elhagyták a pályát. Frimpong azonban  a Telegraphnak adott interjúban most egy másik, szintén 2011-es, de korábbi esetet idézett fel, amikor az Arsenal Liverpool elleni meccsén kiállították, és 2–0-ra veszítettek.

„Amikor véget ért a mérkőzés, az öltözőben azt hittem, Wenger nagyon dühös lesz. Valójában nagyon nyugodt volt, de valamiért Nasri azt mondta nekem, amikor bejött: »Miattad veszítettük el a meccset.«” 

„Fiatal voltam, nem igazán tudtam, mit csinálok, csalódott voltam. Úgy éreztem, hogy mindenkit cserbenhagytam, Nasri meg engem hibáztatott, szóval nem igazán kedveltem.”

„Mindig beszólt, ha edzésen eladtam a labdát, sőt, még azt is mondta egyszer: »Megvehetnélek, ha akarnálak.« Hogy őszinte legyek, valószínűleg megtehette volna, de akkor is.”

„Az emberek nem is igazán értik, miért történt ez az összetűzés, ám akkor sem kedvelem. Azért nem, mert egy idióta, tisztán és egyszerűen. Sosem tudnám tisztelni” – foglalta össze véleményét a franciáról.


 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS