H. D. 2020.04.02 14:44 Frissítve: 2020.04.02 15:04

Franciaország: Giroud visszaszólt Benzemának? Csak tréfa volt

Mint arról beszámoltunk, Karim Benzema a hivatalos Instagram-oldalán készített élő videójában kritizálta honfitársát, Olivier Giroud-t. Gyorsan terjedt a hír, hogy a Chelsea csatára nem hagyta annyiban az ügyet, és visszaszólt a Real Madrid labdarúgójának, de ez a reakció csak egy április elsejei tréfának bizonyult.

Giroud nem szólt vissza Benzemának (Fotó: AFP)

 

„A Formula–1-et nem szabad összekeverni a gokartozással, és akkor még finoman fogalmaztam… Kettőnk közül én vagyok a Formula–1”hasonlította össze magát a négyszeres BL-győztes Karim Benzema a 2017-es Puskás-díj győztesével, Olivier Giroud-val, aki 2018 óta világbajnoknak is mondhatja magát.

Április 1-jén a francia BeFoot arról számolt be, hogy Chelsea francia labdarúgója nem hagyta annyiban az ügyet, és finoman visszaszólt („Hogy mi vagyok én? Egy gokart? De legalább vb-győztes gokart…”) a Real Madrid csatárának. Ezt sok nagy nemzetközi sportújság is átvette, de a reakció hamisnak bizonyult, a BeFoot a Twitter-oldalán tudatta a követőivel, hogy csak egy április elsejei tréfáról volt szó.

BeFoot on Twitter

Bon les gars.. Vous avez vu la date aujourd'hui ? Nous sommes le 1er avril, donc bien sûr que cette decla est une fausse (Tranquille Karim c'était une petite blagounette, et Olivier t'es le sang ne nous attaque pas en justice ) https://t.co/9DWdrqZB1d2020.07.07 20:43:19

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Mert a szeretet – tudhatjuk Szent Páltól – sosem kérkedik! Hallotta-e a »büszke vagyok arra, amit elértem« fordulatot Papp Lászlótól, Egerszegi Krisztinától vagy Balczó Andrástól valaha valaki?

2020.07.05 21:36:03

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A sportruházat önmagában fogyóeszköz is, a különböző eseményekhez fűződő egyedi darabok olyan töltetet hordoznak, amelynek erejét, üzenetét csak felerősíti a múló idő, főleg a szép új világ megérkeztével, az újrakezdés örökérvényűségének hitében.