Franciaország: exbarátnője segíthet Benzemának a prostiügyben

Vágólapra másolva!
2010.07.25. 13:18
Karim Benzema ügyvédje azon dolgozik, hogy a nagy port felkavaró franciaországi prostiügy vizsgálóbírója hallgassa meg tanúként a Real Madrid és a francia labdarúgó-válogatott csatárának volt barátnőjét, aki hitelt érdemlően igazolhatná: Zahia D. állítása ellenére Benzema nem létesített vele szexuális kapcsolatot 2008. május 11-én.

„Komoly és ellenőrizhető tanúvallomásról lenne szó, amely kategorikusan kizárná a lehetőségét annak, hogy a mondott napon Zahia akár ellenszolgáltatásért, akár anélkül szexuális kapcsolatot létesített Karim Benzemával" – nyilatkozta a Le Parisien című lapnak Sylvain Cormier, a játékos ügyvédje, aki szeretné elérni: ügyfelét ne vádlottként, hanem szemtanúként kezeljék az ügyben.

Mint arról többször beszámoltunk, Benzema, valamint az említett prostituálttal a vád szerint egy évvel később ugyancsak szexuális kapcsolatot létesítő Franck Ribéry akár hároméves börtönbüntetést vagy 45 ezer eurónyi pénzbüntetést kaphat, ha bebizonyosodik: az állítólagos aktus idején tudomásuk volt partnerük fiatalkorúságáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik