Ligue 1: csavar! 27 évesen befejezi a válogatott szélső?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 22:21
Könnyen lehet, hogy visszavonul Hatem Ben Arfa, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Nice 13-szoros francia válogatott szélsője, ebben a szezonban ugyanis már nem léphet pályára tétmeccsen.

A francia Közigazgatási Bíróság is megerősítette a francia labdarúgóliga azon döntését, miszerint a válogatott Hatem Ben Arfa nem léphet pályára a Nice együttesében.

A futballista ügyvédje szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a 27 éves támadó mindenes mérgében visszavonul. Szeptemberben adta Ben Arfát kölcsön a Newcastle United a Hull Citynek, és a FIFA álláspontja szerint nem léphet pályára egy harmadik csapatban is – a galibát az okozza, hogy a „szarkák" tartalékjai között is játszott a csatár egy tétmérkőzésen.

Ha nem vezet eredményre a fellebbezés, képviselője szerint a tavaszi idényt egy olyan egzotikus országban tölti Ben Arfa, amely nem hallgat a FIFA iránymutatására, de abban is reménykednek még, hogy a „csak" a tartalékok közötti összecsapásra tekintettel mégiscsak engedélyezik a Nice-ben való szereplést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik