FIFA-gála: Geránál C. Ronaldo lenne az aranylabdás, László Özilt is a háromba tette

Vágólapra másolva!
2013.01.07. 20:37
A magyar válogatott csapatkapitánya, Gera Zoltán Cristiano Ronaldót tette az első helyre az Aranylabda-szavazáson.

A FIFA honlapján közzétett lista szerint Gera Zoltán az elismerést sorozatban negyedik alkalommal begyűjtő Lionel Messit a második helyre írta be jelölőlapján, a harmadik helyen pedig a holland Robin van Persie-t jelölte meg.Gera Zoltán az elismerést sorozatban negyedik alkalommal begyűjtő Lionel Messit a második helyre írta be jelölőlapján, a harmadik helyen pedig a holland Robin van Persie-t jelölte meg.

Ahogy arról beszámoltunk, Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya Lionel Messit tette az első helyre, a szakvezetőnél Andrés Iniesta, Radamel Falcao volt a további sorrend.

A magyar sportújságírók képviseletében a Nemzeti Sport szakírója, Csillag Péter voksolt, munkatársunk Lionel Messi, Andrés Iniesta, Cristiano Ronaldo sorrendet írt a szavazólapjára.

További magyar érdekeltség, hogy Litvánia szövetségi kapitánya, László Csaba Lionel Messi, Xavi, Mesut Özil sorrendet, míg Urbányi István, a Maldív-szigetek szakvezetője Andrés Iniesta, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi listát adott le voksként.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik