HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.03 09:19 Frissítve: 2018.08.03 10:12

FIFA 19: nagyon úgy tűnik, visszatér a FIFA Street – KÉP

Kevesebb mint két hónap múlva, szeptember 28-án kezünkbe vehetjük az EA Sports minden évben megjelenő futballjátékát, a FIFA 19-et. Egyelőre sok konkrétumot nem tudunk a játékról, ám sorra jelennek meg a pletykák az interneten, amikből azért lehet következtetni, mire számíthatunk. És ha igaz a legfrissebb pletyka, sokak kedvence lesz ez a rész…

 

Brazíliából szivárogtak ki a pletykák ugyanis, miszerint a FIFA 19 tartalmazni fog egy öt öt elleni játékmódot, melyben kispályán játszhatunk kedvenc csapatunk legjobbjaival.

Azok, akik emlékeznek még a FIFA Streetre, pontosan tudhatják ennyiből: ez tulajdonképpen azt jelenti, megkapjuk a FIFA 19-ben az új FIFA Streetet!

Nagyon úgy tűnik, visszatér a FIFA Street az idén (Fotó: Twitter)

A trükközős utcai és kispályás foci szerelmeseinek kedvence legutóbb 2012-ben jelent meg, azóta azonban nem akarta leporolni a szériát az EA Sports.

Nagyon úgy tűnik, visszatér a FIFA Street az idén (Fotó: Twitter)

A kiszivárgott brazil hírek szerint azonban végre visszakapjuk a FIFA talán legjobb részét!

Szintén új információ, és egyelőre szintén csak pletyka, hogy egy olyan játékmódot is kap az új széria, amelyben minden kapott gól után le kell ültetnünk a kispadra egy játékosunkat. Az nyer, aki „életben marad”.

Ez a „Last Man Standing” nevet kapja majd, ha hihetünk a híreknek.

Nagyon úgy tűnik, visszatér a FIFA Street az idén (Fotó: Twitter)
2019.01.13 17:07:33

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A 31 éves Fabregas mellett egy 36 esztendős bekk és egy harmincas szűrő is érkezett.