B. L. 2019.12.09 17:00 Frissítve: 2019.12.09 17:02

FFT: Wenger csábította, találkozott Bonddal, a Barcánál kötött ki

„Sean Connery bejött a Rangers öltözőjébe. Épp akkor láttam a legújabb filmjét. Meg is mondtam neki, hogy nem tetszett” – a holland Ronald de Boertól a FourFourTwo olvasó kérdeztek.

Ronald de Boer (6) az Interkontinentális Kupát is megnyerte az Ajaxszal (Fotó: AFP)

 

Igazán jellegzetes helyet választott a találkozáshoz Ronald de Boer, Hollandia 67-szeres válogatottja. A 49 éves korábbi klasszis azt kérte, hogy az Amszterdam melletti Edam falucskában beszélgessünk, ahonnan a híres sajt származik. Azt tippelgetjük, vajon fapapucsban, tulipánnal a kezében, egy szélmalomra mutogatva érkezik-e.

A sajthoz hasonlóan ő is híres holland exporttermék lett, Bajnokok Ligáját nyert az Ajaxszal, és további trófeákat a Barcelonával, illetve a Rangersszel. Jelenleg az Ajax akadémiáján dolgozik, hogy az újabb generáció is szép sikereket érjen el.

Ronald de Boer a világ egyik leghíresebb labdarúgó testvérpárjának tagja, tíz perccel idősebb, mint ikertestvére, Frank de Boer. A fivérek nemcsak a holland válogatottban voltak csapattársak, de öt különböző klubnál is.

Szókimondó kommentátorként is tevékenykedik, és most sem azért érkezett, hogy a sajtról beszélgessünk. Készen áll, hogy az FFT-vel közösen visszatekintsen pályafutására, amely trófeákat eredményezett, de az esélyt is, hogy az Arsenal vagy a Manchester United labdarúgója legyen, továbbá elmondja, miként találkozott James Bonddal.

A teljes interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

2020.01.28 22:33:39

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodtató, máshol miért bíznak ennyire a tudásában...

2020.01.28 18:20:40

Minden más foci ANNA BAJDAKOVA, BORBOLA BENCE

Korábbi segítőjével, Ring Györggyel együtt dolgozhat Oroszországban.