FFT: nagyinterjú Andrés Iniestával

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.03.03. 11:33
Andrés Iniesta a 2009-es BL-döntőben sérült volt a Manchester United ellen. Azt tanácsolták, ne lőjön, nehogy romoljon a helyzet... A világ egyik legjobb középpályása a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszolt.

 

Andrés Iniesta arca Kobe minden szegletében visszanéz ránk az utcán. Japán hatodik legnagyobb városában ott van a plakátokon, miközben a J1-et hirdeti, de megtalálható vonaljegyeken és kekszek csomagolásán is.

Kobe kikötőváros, a tenger és a hegyek között fekszik. Arra azonban hamarosan rá kell jönnünk, hogy a Vissel Kobe futballcsapat edzőpályája egyórányira van a belvárostól. Harmincórányi utazást követően, amelynek része volt repülés, vonat, metró, megint vonat és taxi, épp tíz perccel az edzés vége előtt érkezünk, hogy még találkozhassunk Andrés Iniestával.

Az edzésnek vége, a 35 éves spanyol futballista aláír egy mezt az FFT olvasóinak, és elkezdi megválaszolni a kérdéseiket, így többek között kiderül, hogy Pep Guardiola és Michel Laudrup mellett egy Michael Jordan-poszter is ott lógott a kis Andrés szobájának falán.

Az interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik