FFT: ilyen rossz brit futballcsapatot még nem látott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.26. 17:00
Azt hiszi, rosszul áll a kedvenc csapata? Örüljön, hogy nem a Fort Williamnek szurkol! Az elmúlt húsz évben tizennégyszer végeztek a skót negyedosztály, a Highland League tabellájának legalján, és ez az idény sem indult rózsásan. Lesz ez még így se?

A FourFourTwo elment a Skót-felföld szívébe, hogy megtalálja a legrosszabb brit csapatként számon tartott Fort William FC-t. Az idén még csak tíz mérkőzésük volt a skót profi liga alá besorolt, félprofi Highland League-ben, de már a lista alján vannak. Megint. Nyolcvanegy gólt kaptak eddig, ami öt két számjegyű vereséget jelent, vagyis mínusz nyolc pontjuk van. Örök vesztesek, tavaly április óta nem nyertek egy tétmérkőzést sem, az elmúlt húsz idényben tizennégyszer végeztek utolsóként, 2010 óta ezer gólt engedtek be.

A nap, amikor lehetőséget kapnak, hogy levessék a „legbénább brit focisták” jelzőt: vendégségbe jön a Lossiemouth FC, a csapat az idei összes meccsét elveszítette, bár az ő –47-es gólkülönbségük nem ér fel a Fort William –75-ével...

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik