FFT: Hazugság, hogy a Barcánál ötven edzésből nyolcon voltam ott! – Ronaldinho

B. Z.B. Z.
Vágólapra másolva!
2020.09.17. 13:21
null
A trófeáktól a fogszabályozókig, John Terrytől a bűvészkedésig minden szóba került a flip-flap-király otthonában, aki 2012-ben riói házában fogadta a FourFourTwo-t, és az FFT olvasóinak kérdései között cselezgetett (Fotó: AFP)
A trófeáktól a fogszabályozókig, John Terrytől a bűvészkedésig minden szóba került a flip-flap-király otthonában, aki 2012-ben riói házában fogadta a FourFourTwo-t, és az FFT olvasóinak kérdései között cselezgetett.

 

Ízelítő a nagyinterjúból:

– Igaz, hogy a kutyáddal játszva tanultál meg focizni?
Alex Haden, Facebook
– Igaz! (Nevet.) A kutyámon élesítettem a cseleimet. Nagyon sokat játszottam a barátaimmal, és ha ők elfáradtak, a kutyámmal folytattam. Hogy jól játszott-e a kutya? Futott a labda után, és nem fáradt el!

– Mi villant át az agyadon, amikor elvégezted azt a bizonyos elhíresült szabadrúgást Anglia ellen a 2002-es világbajnokságon? Észrevetted, hogy David Seaman kicsivel a vonal előtt áll, vagy csak ösztönösen megérezted, esetleg hatalmas mákod volt?
Joe Blakey, Twitter
– Cafu hívta fel rá a figyelmemet, hogy a kapus mindig egy kicsit kijjebb áll, ezért már a meccs előtt elhatároztam, hogy ha adódik majd egy szabadrúgás a megfelelő pozícióból, azt rászúrom. Szerencsém is volt, hogy ott ment be, ahol bement. Az én elképzelésem szerint a másik oldalon esett volna be, de egy kicsit erősebbre sikerült a lövés.

– Mi történt közted és Samuel Eto'o között a Barcelonánál? Ő azt állította, hogy ötvenből nyolc edzésen vettél részt. Ez így volt?

Andy Cabe, e-mail
– Hazugság! (Nevet.) Hazugság! Mindig is szerettem edzeni, mindig is szerettem játszani, soha semmilyen problémám nem volt mindezzel.

– Mi késztetett arra, hogy felbonts egy kilencéves szerződést, ami egyébként 2014-ig a Barcánál tartott volna? Most is ott lennél, és hát elég jól megy a csapatnak.
Beijing Barça fan, e-mail
– Akkor már öt éve játszottam a Barcelonában, és valami újat akartam. Meg akartam ismerni az olasz labdarúgást. Szerettem volna a Milanban is játszani. Számomra a Barcelona a világ legjobb csapata, ezt évek óta töretlenül bizonyítja. Nagy öröm látni, hogy a barátaim boldogok, nézni, ahogy futballoznak, olyan foci ez, amit mindenki szívesen csodál. Szépen játszani, és nyerni: ez a legnagyobb ajándék egy labdarúgó számára.

A Ronaldinhóval készült teljes interjú elolvasható a FourFourTwo.hu-n, IDE KATTINTVA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik