HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.11 15:40 Frissítve: 2018.09.11 16:03

FFT: De Jong beszélt Xabi Alonsóval arról az ütközésről?

Miért szerette Roy Keane-t? Ő nyírja otthon a füvet? Beszélt Xabi Alonsóval arról az ütközésről? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Nigel de Jong.

Nigel de Jong (balra) a Mainz futballistája (Fotó: AFP)

 

Nigel de Jong tavaly töltötte be a 33-at, és elmondható, hogy kicsit érettebb is lett. Ennek ellenére szívesen játszik a fotózáshoz igénybe vett fűnyíróval.

Egyébiránt épp interjúnk idején tért vissza csapattársaival egy háromnapos ibizai kiruccanásról, ahol azt ünnepelték, hogy csapatuk csodálatos módon megmenekült a kieséstől, mivel váratlanul megverte a Borussia Dortmundot.

Annak ellenére, hogy néhány órával korábban szállt le a gépük, De Jong friss a könnyű átmozgató edzéstől, és készen áll, hogy beszélgessen velünk Roy Keane-ről, Zlatan Ibrahimovicról, arról, miként bosszantotta fel Pep Guardiolát, tőle veszi-e az autóját Robin van Persie, és igen, arról a bizonyos szerelésről Xabi Alonso ellen.

A teljes interjút elolvashatjátok a FourFourTwo honlapján, ide kattintva!

2019.01.21 09:43:22

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Modric-sorozat, 1. rész: a horvát vb-ezüstérmes és családja menekülni kényszerült szülőfalujából a délszláv háború idején.

2019.01.21 23:15:19

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Szerződést kötnek, magyarán két fél írja alá egyetértően az iratot, benne, hogy mi a cél. Így aztán, ha kudarc a vége, mindketten felelősök.