Felkészülés: őrület Boriszovban; megint kikaptak a görögök

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.18. 20:00
A 18 órakor kezdődő keddi felkészülési mérkőzéseken egyedül Fehéroroszország tudott otthon nyerni. Kolumbia Szlovéniát, Szerbia pedig Görögországot győzte le idegenben.

A Claudio Ranierit menesztő görög válogatott a pénteken Dániától 3–1-es vereséget szenvedő Szerbia ellen lépett pályára szombat kora este. A lelkesen futballozó vendégek végül Radoszav Petrovics és Nemanja Gudelj találatával felülmúlták az utóbbi időben szenvedő görögöket, akik legutóbb 2014 júniusában nyertek mérkőzést.

A hűvös boriszovi estén Fehéroroszország Mexikó ellen lépett pályára, és bár az első félidőben nem sokat mutattak a csapatok, a nézők a hideg ellenére sem panaszkodhattak. A fordulás után jött az őrület: a 48. és az 55. perc között négy gól is született. A végére sem álltak le a felek, és a 81. percben a Tom Tomszk-játékos, Pavel Nehajcsik találatával a fehéroroszok meglepetésre legyőzték Mexikót.

A B-csapattal Szlovéniába utazó Kolumbia a dortmundi Adrian Ramos góljával nyert a rengeteg új játékost bevető, kísérletező Szlovénia otthonában.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Görögország–Szerbia 0–2
(Petrovics 60., Gudelj 92.)
Szlovénia–Kolumbia 0–1 (A. Ramos 43.)
Fehéroroszország–Mexikó 3–2 (Kisljak 50., Szignyevics 55., Nehajcsik 81., ill. R. Jiménez 48., 53.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik