Felkészülés: gyönyörű gól, brutális belépő és kiállítás a Pool–Sevillán

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.22. 08:11
null
Feszült hangulatú mérkőzést játszott a Liverpool és a Sevilla (Fotó: AFP)
A Sevilla labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a Bajnokok Ligája-győztes Liverpoolt.

Nem mondhatni, hogy Jürgen Klopp a legerősebb kezdőjét küldte volna pályára, a német szakember tizenegyén erősen érezhető volt, hogy felkészülési találkozóról van szó: a „vörösök” az Andy Lonergan – Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Nathaniel Phillips, Andy Robertson – Georginio Wijnaldum, Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain – Ben Woodburn, Harry Wilson, Divock Origi összeállításban léptek pályára.

A 37. percben Nolito révén a Sevilla szerzett vezetést, a spanyol válogatott támadó egy megpattanó beadás után tizenegy méterről kapásból a bal felsőbe tekert (1–0), a Liverpool viszont még az első félidő hajrájában egyenlített. A szünetben mindkét együttes sort cserélt, a döntő találat a kilencvenedik percben esett – a gólt az az Alejandro Pozo szerezte, aki nyolc perccel korábban állt be.

Nolito gyönyörű gólja

A Sevilla tíz emberrel fejezte be az összecsapást, miután a 76. percben Joris Gnagnon brutálisan elkaszálta Yasser Laroucit – amiért ki is állították –, akit néhány perccel később le is kellett cserélni.

Joris Gnagnon durva belépője


Gnagnon a mérkőzés után bocsánatot kért a szabálytalanságáért.

TOPKLUBOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE
Liverpool (angol)–Sevilla (spanyol) 1–2 (1–1)
G:
Origi (43.), ill. Nolito (37.), Pozo (90.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik