Felkészülés: az RB Gulácsi nélkül zárt az Emirates-kupán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.30. 17:06
Az RB Leipzig 2–0-s győzelmet aratott a Benficával szemben a londoni Emirates-kupa elnevezésű felkészülési torna utolsó napján. A német együttesben ezúttal nem kapott szerepet Gulácsi Péter.

A kupát a Sevilla ellen elveszített 1–0-s vereséggel kezdték a Gulácsival a kapujában felálló lipcseiek, a Benfica elleni találkozón viszont nem kapott lehetőséget a magyar válogatott kapusa.1–0-s vereséggel kezdték a Gulácsival a kapujában felálló lipcseiek, a Benfica elleni találkozón viszont nem kapott lehetőséget a magyar válogatott kapusa.

Az RB Leipzig Marcel Halstenberg és Marvin Compper találatával 2–0-ra legyőzték a portugálokat, akik az utolsó percekben nagyot rohamoztak, hogy ők is szerezzenek egy gólt, ugyanis a torna lebonyolítása szerint az egy pontot ért volna nekik (a győzelemért/döntetlenért járó hagyományos pont mellett minden szerzett gólért is adnak pontot).

A Benfica már biztosan az utolsó helyen végzett, a Lipcse helyezése pedig a döntőnek tekinthető Arsenal–Sevilla mérkőzés után válik ismertté.

EMIRATES-KUPA, LONDON
RB Leipzig (német)–Benfica (portugál) 2–0
(Halstenberg 19., Compper 53.)
KÉSŐBB
17.20:
Arsenal (angol)–Sevilla (spanyol)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik