Felkészülés: gól a 95. percben – kikaptak a kazahok Felcsúton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.26. 20:19
A kazah labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett Bulgáriától a felcsúti Pancho Arénában.

Azok után, hogy a mieink legyőzésével megszakították a tizenkét meccses nyeretlenségi sorozatukat, nem utaztak haza a kazahok, hanem Felcsúton újabb meccset vívtak. Sztanimir Sztoilov szövetségi kapitány ezúttal saját hazája, Bulgária ellen vezette harcba övéit. A kazahok kezdőcsapata két helyen módosult a Groupama Arénában pályára lépő együtteshez képest, Sztoilov a védelemben és a kapuban változtatott.a Groupama Arénában pályára lépő együtteshez képest, Sztoilov a védelemben és a kapuban változtatott.

Az első félidő közepén Ivelin Popov tizenegyesével a bolgárok szerezték meg a vezetést, ám Kazahsztán a fordulás után a szünetben beálló Jerkebulan Tungisbajev közeli találatával egyenlített. A folytatásban sokáig nem esett újabb gól, majd a 95. percben a bolgárok Nikolaj Bodurov révén eldöntötték a meccset.

A két válogatott ezt megelőző mérkőzését 2013 júniusában szintén Bulgária nyerte meg 2–1-re.

A magyar csapat Nemzetek Ligája-ellenfele, Finnország 5–0-ra megverte Máltát. A törökországi Belekben rendezett találkozón a finneknél Teemu Pukki duplázott.

VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Bulgária–Kazahsztán 2–1
(I. Popov 23. – 11-esből, Bodurov 95., ill. Tungisbajev 55.)
Finnország–Málta 5–0 (Pukki 13., 27., Taimi 23., F. Jensen 85., Soiri 88.)
Albánia–Norvégia 0–1 (Rosted 70.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik