Felkészülés: Gnabry villanásával nyert a Bayern München – videó!

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.07.31. 17:58
null
Serge Gnabry villanásával győzött a Bayern München (Fotó: AFP)
A német rekordbajnok Bayern München nemzetközi felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a francia Olympique Marseille-t.

A Neuer – Kimmich, J. Boateng, Alaba, Davies – Goretzka, Thiago – Gnabry, T. Müller, Perisic – Lewandowski kezdővel felálló Bayern kezdte jobban a meccset, és a 19. percben megszerezte a vezetést: Gnabry kapott labdát a tizenhatos előterében, betört a büntetőterületre, egy csellel két védőt vert át, majd a rövid alsóba lőtt (1–0).

Gnabry gólja



Az első félidő hátralévő részében Alphonso Davies és Thomas Müller is megtornáztatta Steve Mandandát, de a franciák kapusa hárítani tudott.

A fordulást követően Philippe Coutinho távoli lövésre szánta el magát, bombája kevéssel kerülte el a kapu bal felső sarkát, majd egyórányi játékot követően gyakorlatilag már új sorral rohamoztak a bajorok.

A végjátékban Mickael Cuisance tesztelte Mandandát, majd Marley Ake remek szólója után próbálta átemelni a kint álló Ulreichet, sikertelenül, maradt az 1–0, a Marseille így a DAC után a németektől is kikapott.

A találkozón hosszú idő után ismét pályára léphetett a Bayern Münchent erősítő Niklas Süle.

„Fizikálisan teljesen rendben vagyok már, de még érződik a meccshiányt”
– értékelt Niklas Süle, aki október 19-én az Augsburg elleni Bundesliga-mérkőzésen szenvedett térdszalag-szakadást, azóta nem játszott, csapata 35 találkozóján nem állt a szakmai stáb rendelkezésére.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Bayern München (német)–Olympique Marseille (francia) 1–0
(Gnabry 19.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik