Felkészülés: duplázott az új Leicester-igazolás a Barca ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.03. 21:59
null
Messi (jobbra) ezúttal nem brillírozott (Fotó: Action Images)
Felkészülési mérkőzést játszott egymással a spanyol és az angol bajnok Svédországban. A Leicester későn ébredt, a katalánok már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert.

A 20 éves Munir El Haddadi két gólt is szerzett az első félidőben, amelyben jobban játszott a Barcelona. A Leicester megilletődötten kezdte a találkozót, majd miután Ranieri hét játékosát is lecserélte a szünetben, feljavult az angolok játéka. Ehhez persze kellett az is, hogy visszavegyen a tempóból a Barca, és kellett az angol bajnok nemrég igazolt nigériai csatára, Ahmed Musa, aki 20 perc alatt duplázni tudott.

A Leicesternek még lehetősége is volt arra, hogy egyenlítsen, ám ez végül nem sikerült a csapatnak, sőt a 17 éves Rafa Mujica a végén végleg eldöntötte a találkozót.


Stockholm (Svédország), Bajnokok Nemzetközi Kupája
42 879 néző
Barcelona–Leicester 4–2 (El Haddadi 26. 45., L. Suárez 34., Mujica 84. ill. Musa 48., 66.)

BARCELONA: Masip (José Suárez 82.) – Aleix Vidal (Mascherano – a szünetben), Marlon (Busquets – a szünetben), Mathieu, Cámara (Nili 77.) – Turan (Samper 62.), Sergi Roberto, Denis Suárez (Mujica 77.) – Messi (Alená 62.), Luis Suárez (Alfaro 77.), El Haddadi (Carbonell 77.)

LEICESTER: Zieler – Simpson (Amartey 62.), Huth, Morgan (Wasilewski – a szünetben), Chilwell (Fuchs – a szünetben) – Albrighton (Kaputska 63.), Drinkwater, King (Mendy – a szünetben), Gray (Musa – a szünetben) – Mahrez (Okazaki – a szünetben), Vardy (Schlupp – a szünetben)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik