Felkészülés: az Augsburg ellen is megégett a Monaco - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.20. 18:54
Az Ausztriában rendezett nemzetközi felkészülési mérkőzésen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Ligue 1) feljutó AS Monaco 1–0-ra kikapott a kiváló tavaszi szereplésének köszönhetően Bundesliga-tagságát megőrző Augsburg együttesétől, így egy héten belül már második vereségét szenvedte el német ellenféllel szemben Claudio Ranieri együttese, amely korábban a Düsseldorftól kapott ki.

A nyári átigazolási szezonban jelentősen megerősödött, ez idáig 144 millió eurót költő Monaco kezdőcsapatában az új szerzemények közül a csapatkapitány, Eric Abidal, valamint Jérémy Toulalan, Joao Moutinho és Radamel Falcao kapott helyet. A kolumbiai csatár játékát a L'Équipe beszámolója idegesnek és súlytalannak találta. A találkozó egyetlen gólját az augsburgi Sacha Mölders szerezte a 15. percben egy kontratámadás végén.

Claudio Ranieri a szünetben mind a tíz mezőnyjátékosát lecserélte, többek között a Real Madridtól szerződtetett középhátvéd, Ricardo Carvalho is pályára lépett, a héten az orosz Zenittől 60 millió euróért igazolt Hulk viszont nem volt ott a keretben. A gólszerzés a második sornak sem sikerült, így a végére maradt az egygólos Augsburg-győzelem.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Augsburg (német)˜–Monaco (francia) 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik