Eurofutball: nagyszerű napja volt a magyar légiósnak – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.10. 18:57
Bőle Lukács kulcsember volt a CSM Iasiban, amely idegenben 3–1-re győzött a Botosani ellen a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján. A magyar légiós két gólt szerzett.

Bőle Lukács remekül végrehajtott szabadrúgással szerezte meg a vezetést a vendégeknek a 23. percben, az első félidő hajrájában kiállítást és tizenegyest harcolt ki (a büntetőt Andrei Cristea váltotta gólra), majd a 61. percben jó ütemben érkezett egy tökéletes Cristea-beadásra, és másodszor is a hálóba talált.Bőle Lukács remekül végrehajtott szabadrúgással szerezte meg a vezetést a vendégeknek a 23. percben, az első félidő hajrájában kiállítást és tizenegyest harcolt ki (a büntetőt Andrei Cristea váltotta gólra), majd a 61. percben jó ütemben érkezett egy tökéletes Cristea-beadásra, és másodszor is a hálóba talált.

Az első félidő hajrájától kettős emberhátrányban játszó hazaiak a későbbiekben szépítettek, de ennél többre nem futotta erejükből.

A meccset végigjátszó korábbi kaposvári játékos eddig hatszor talált a kapuba a bajnoki szezonban, és vezeti a jászvásári csapat házi góllövőlistáját.

A CSM egy rossz periódus után feljövőben van, a legutóbbi öt fordulóban tíz pontot gyűjtött, de még így is csak a tabella 11. helyén áll.

Összefoglaló (Bőle gólja 0:30-nál és 4:12-nél – az 1. és a 3. gól)

ROMÁNIA, 20. FORDULÓ
Botosani–CSM Iasi 1–3
Pandurii Targu Jiu–Gaz Metan Medias 2–5
Dinamo Bucuresti–Targu Mures 1–0
Az élcsoport: 1. Gaz Metan 37 pont, 2. Steaua 37 (19), 3. Viitorul 36 (19), …7. Botosani 25. …11. CSM 22

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik