Eurofutball: magyar győztes gól Romániában; Megyerit saját csapattársa tréfálta meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.25. 23:31
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 14. fordulójában a Megyeri Balázzsal felálló Greuther Fürth hazai pályán 2–1-re legyőzte az Arminia Bielefeldet.

A magyar válogatott kapusnak az ellenfél játékosai nem, csak saját csapattársa, Nicolai Rapp tudott betalálni, aki – azok után, hogy az első félidőben megszerezte a vezetést övéinek – a 77. percben olyan balszerencsés mozdulattal ért bele egy beadásba, hogy a labda Megyerit becsapva a saját kapujába hullott.

Az öngól azonban egyetlen pontjába sem került a Greuther Fürthnek, a 90. percben ugyanis Zlatko Tripic eldöntötte a meccset a házigazdák javára.

NÉMETORSZÁG, BUNDESLIGA 2.
14. FORDULÓ
Fortuna Düsseldorf–Hannover 2–2
Greuther Fürth–Arminia Bielefeld 2–1
Würzburger Kickers–Erzgebirge Aue 1–1

A román bajnokságban Bőle Lukács góljával megszakadt a jászvásári CSM hétmeccses nyeretlenségi sorozata. A magyar középpályás a 72. percben tizenegyesből vette be a tabella második helyén álló Universitatea Craiova kapuját, kialakítva ezzel a 2–1-es végeredményt.

ROMÁNIA, 17. FORDULÓ
CSM Politechnica Iasi–CS Universitatea Craiova 2–1
Targu Mures–FC Viitorul 0–2

A lengyel bajnokságban a Kádár Tamást végig a soraiban tudó Lech Poznan az első félidőben szerzett három góljával magabiztos győzelmet aratott a Zaglebie Lubin vendégeként, míg a Litauszki Róbertet végig a kispadon tartó Cracovia hazai pályán 3–1-re kikapott a Termalica Niecieczától. Az Újpest korábbi középhátvédje három hónap után került be ismét a krakkói együttes meccskeretébe, de pályára ezúttal sem lépett.

A francia másodosztályban Bese Barnabás a 64. percig volt a pályán a Le Havre-ben, amely 1–0-s vereséget szenvedett a Lens otthonában, és visszacsúszott a negyedik helyre. Az olasz második vonalban a Tamás Krisztiánt nem nevező Spezia idegenben nem bírt az Entellával.

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
17. FORDULÓ
Cracovia–Termalica Nieciecza 1–3
Zaglebie Lubin–Lech Poznan 0–3

FRANCIAORSZÁG, LIGUE 2
16. FORDULÓ
Lens–Le Havre 1–0

OLASZORSZÁG, SERIE B
16. FORDULÓ

Entella–Spezia 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik