Egyiptom: betört Szalah családjához, amit ezután kapott…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.13. 11:07
null
Mohamed Szalah nem csak a játéka miatt ilyen népszerű Egyiptomban (Fotó: AFP)
Szerdán érkezett a hír, miszerint Harry Kane-nek ítélték a Spurs második gólját, amellyel a Tottenham 2–1-re legyőzte a múlt héten a Stoke Cityt az angol Premier League-ben. Az angol csatár ezzel négy találatra megközelítette a góllövőlistát vezető Mohamed Szalahot. A Liverpool egyiptomi klasszisa nem húzta fel magát ezen, bár ismerve a személyiségét, ezen nem csodálkozhatunk.

 

 

Hogy Mohamed Szalah nem felejtette el, honnan érkezett, azt gyakori jótékonysági akciói is tanúsítják. A segítő szándék, mondhatni, a vérében van, még amikor Egyiptomban játszott, egy betörőn esett meg a szíve. Aki történetesen a Szalah-családhoz tört be!

A Daily Mail által közölt cikkből kiderül, hogy a férfit néhány nap múlva elkapták, Szalah apja pedig annak rendje és módja szerint azt akarta, hogy emeljenek vádat ellene. Ekkor lépett közbe az ifjú Szalah, aki arra kérte az apját, hogy ejtsék a vádat. Sőt! Ha ez még nem lett volna elég, a betörőnek egy kis pénzt is adott, hogy segítsen egyenesbe hozni az életét, és még munkát találni is segített neki!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik