Edzősors: Ronaldót is edzettem, az igazit, a brazilt - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.03. 11:16
null
A végén már nem volt felhőtlen Mourinho és Ronaldo munkakapcsolata (Fotó: Action Images – archív)
José Mourinho beszólt Cristiano Ronaldónak. A portugál szakember egy interjúban a brazil Ronaldót nevezte az igazi Ronaldónak. A spanyol sajtó szerint ez (is) annak a jele, hogy megromlott Mourinho és Cristiano Ronaldo viszonya.

„Először 2000-ben dolgoztam vezetőedzőként, de már előtte is nagy kluboknál dolgoztam, kiváló edzők mellett, és a világ legjobbjait irányítottam. Harmincéves voltam, amikor Ronaldót edzettem, nem ezt, hanem az igazit, a brazil Ronaldót" – mondta José Mourinho az ESPN-nek adott interjújában.

A portugál szakember a Barcelonánál töltött időszakára utalt, amikor Bobby Robson szakmai stábjában tevékenykedett, és az 1996–97-es idényben a katalánoknál futballozott Ronaldo is.

A Marca napilap Mourinho megjegyzését úgy kommentálja, ezzel a Chelsea menedzsere nyíltan is felvállalta, hogy a legutóbbi idényben nézeteltérései voltak Cristiano Ronaldóval a Real Madridnál.

Mourinho egyébként azt is elmondta, amikor még a madridiak vezetőedzője volt, kérte Florentino Pérezt, hogy szerződtesse Gareth Bale-t a Tottenhamtől. Mint ismert, brit és spanyol sajtóhírek szerint a szélső közel áll ahhoz, hogy a blancókhoz igazoljon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik