Edzősors: Sousa megegyezett a Maccabi Tel-Avivval

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.11. 17:03
null
Sousa Izraelben folytatja edzői karrierjét (Fotó: NS-archív)
Egybehangzó izraeli sajtóhírek szerint Paulo Sousa megegyezett az izraeli bajnokság mögöttünk hagyott idényét megnyerő Maccabi Tel-Avivval, így a következő szezontól ő irányítja majd a csapatot.

A Videoton korábbi vezetőedzőjével kapcsolatban már korábban beszámoltunk róla, hogy jó eséllyel a Bajnokok Ligája-induló klub kispadján folytatja.

A helyi beszámolók szerint a portugál szakember a következő napokban érkezik meg Tel-Avivba, hogy aláírja szerződését a klubbal, amelynek igazgatói posztját a korábbi holland válogatott Jordi Cruyff tölti be. A hírek szerint két évre ír alá.

Az izraeli sajtó beszámolója szerint néhány napja holtpontra jutottak a tárgyalások Sousával, ám végül Jordi Cruyffnak sikerült meggyőznie a korábbi kiváló futballistát, hogy fogadja el az izraeliek ajánlatát.

Sousa már június 18-án megkezdheti a munkát a Maccabinál, amely Ausztriában edzőtáborozik majd. Az izraeliek a Bajnokok Ligája második selejtezőkörére készülnek, ahol akár a magyar bajnok Győri ETO-t is kaphatják ellenfélül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik