nemzetisport.hu 2019.04.24 19:01 Frissítve: 2019.04.24 19:39

Edzősors: Néhányan azt mondanák, balf.sz vagyok – Mourinho

A DAZN Italiának adott interjút a legutóbb a Manchester Unitednél edzősködő José Mourinho. A riporterhölgy többek között azt is megkérdezte tőle, mit mondanának korábbi játékosai, ha egyetlen szóval kellene jellemezniük. A portugál nem kertelt…

José Mourinho tisztában van vele, nem minden korábbi játékosa van oda érte (Fotó: AFP)

„Hogyan jellemeznének a játékosaim egyetlen szóval? Néhányan azt mondanák, balf.sz vagyok. Hogy miért kéne engem választania egy csapatnak? Hogy nyerjen. Megmondanám szemtől szembe: Ha nyerni akarsz, ha ez az egyetlen feltétel, akkor beszélgethetünk.”

Mourinho a jövőjéről is beszélt.

„Visszatértem Londonba, de nem gondolom, hogy a Premier League lesz karrierem következő állomása. A múltban nyert trófeáim garantálják a jövőbeli sikeremet. Még azok sem hagyhatják figyelmen kívül, hogy mit értem el, akik legszívesebben elfelejtenék” 
– zárta mondandóját.

DAZN Italia on Twitter

Mourinho un colloquio di lavoro così non l'aveva mai fatto "Linea Diletta" è su #DAZN https://t.co/jVj8dWoniL

Goal on Twitter

Mourinho to DAZN: "How would players describe me in one word? Some will say a bastard. "Why should they choose me? To win. "In fact, I'd ask them directly: 'If you want to win, if the one condition is winning, then we can start talking.'
 

2019.05.21 22:07:11

Minden más foci SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Félreértés ne essék, ma is akadnak kiváló fiatal kapusok, csak néhány kivételtől eltekintve hiányzik belőlük a már említett flúgosság, a jó értelemben vett csibészség.

2019.05.21 15:14:38

Minden más foci nemzetisport.hu

A 22. alkalommal feszülnek egymásnak az ifjúsági válogatottak, ezúttal Lengyelországban.

2019.05.18 23:53:17

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Aki szerint túlzó az összehasonlítás, idézze fel magában – ha nem megy, keressen rá a neten – a Horatiusok esküje című neoklasszicista festményt, és ismerős lesz neki a fogadkozás; effélét láthat tizenegyesrúgások előtt is.

2019.05.18 08:42:23

Minden más foci nemzetisport.hu

NŐI BL-DÖNTŐ: 18.00 • A Lyon sorozatban negyedszer ülhet fel a trónra.