Dinamo: Dzsudzsák ügyében hétfőn dönthet az elnökség

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.12. 09:00
null
Dzsudzsák Balázs a Monaco elleni pénteki felkészülési mérkőzésen (Fotó: fcdynamo.ru)
Már szinte eldöntött edzőváltásról és közelgő jelentős változásokról tudósított a Dinamo Moszkva kapcsán a napokban az ITAR-TASZSZ hírügynökség – a klub reagált, és természetesen a csapat magyar labdarúgója, Dzsudzsák Balázs neve is szóba került.

 

A moszkvai klub életével foglalkozó, ugyanakkor hivatalos honlapnak nem tekinthető fcdin.com értesülése szerint a vezetőség hétfőn összeül, és a pénzügyi bizonytalanság megszüntetése érdekében egyebek mellett szóba kerül Dzsudzsák Balázs és Douglas esetleges eladása is.

Mindkét labdarúgó iránt mutatkozik érdeklődés, a török Besiktas megvásárolná őket, és szombaton török források egy játékosügynök nyilatkozatára alapozva arról is tudósítottak, hogy a magyar szélső kész az isztambuli „fekete sasokhoz” igazolni.

Az fcdin.com arról is ír, hogy valóban kialakult konfliktus Sztanyiszlav Csercseszov szakvezető és a Dinamo elnökségének egyes tagjai között a közelmúltban, de ez nem volt olyan jelentőségű, hogy „kilencvenkilenc százalékban” döntöttek volna az edzőváltásról.

Az orosz bajnokság a jövő hét végén rajtol, a Dinamo a címvédő Zenit vendége lesz az első fordulóban.

Mint ismert, a Dinamo Moszkvát pazarló gazdálkodása miatt az UEFA nemrégiben kizárta az európai kupaporondról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik