Dél-Korea: szokatlan módon töltötték meg a lelátót – fotók

Vágólapra másolva!
2020.05.17. 19:31
A koronavírus-járvány miatt világszerte megállt a sportélet az elmúlt hónapokban, s csak mostanában kezd újraéledni, ám szinte kivétel nélkül mindenhol zárt kapuk mögött történik ez meg. Számos klubnál azonban egyedi módszerekkel próbálják meg elérni, hogy ne a lehangolóan üres nézőtér előtt futballozzanak a játékosok. Így van ez a dél-koreai bajnokság élvonalában is, ahol az FC Szöul egyedi módon oldotta meg a lelátók feltöltését.

Jó néhány ötlet valósult meg az elmúlt hetekben azzal kapcsolatban, hogy a klubok megpróbálják a drukkereket valahogyan „bevinni” az üres stadionokba. Idehaza például a Ferencváros hirdetett akciót a lelátók benépesítésére, a zöld-fehér szurkolók egy fotójuk feltöltésével kerülnek a nézőtérre helyezett kartonfigurákra. Akadnak aztán, ahol a lelátó morajlásának mérkőzés alatti bejátszásában látják a megoldást, ám az FC Szöul minden klubon túltesz.

Amikor ugyanis vasárnap kora délután az új idénybeli első hazai meccsét játszotta az FC Szöul, és 1–0-ra legyőzte a Kvangdzsut, élethű szexbabák foglaltak helyet. Alább a nem is olyan csúnya győztes gól tekinthető meg, ám a felvételen nem látszik a közönség, ugyanakkor, miként az a cikkünk végén lévő képeken is látható, a babák azért a találkozó elején még bekerültek a közvetítésbe.

Azt nem tudni, hogy a többnyire a szöuli klub piros-fekete színeibe öltöztetett szurkolói bábuk milyen hatással voltak a játékosokra, mindenesetre az akciónak ad némi kellemetlen élt, hogy a babák kezébe adott táblák némelyike állítólag egy helyi szexboltot hirdetett...

A meccs 10. percében még a lelátón voltak a hölgyek (Fotó: twitter.com)
A meccs 10. percében még a lelátón voltak a hölgyek (Fotó: twitter.com)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik