Dél-Amerika: ütközött csapattársával, újra kellett éleszteni – videó

Vágólapra másolva!
2019.02.23. 10:40
Ijesztő jelenetek zajlódtak le az Once Caldas–Deportivo Santani Cupa Sudamericana-mérkőzésen, amikor a vendégek paraguayi labdarúgója, Jorge Aguilar saját csapattársával ütközött, majd eszméletlenül terült el a földön. A játékost az eset után újra kellett éleszteni, majd kórházba szállították, jelenlegi állapota stabil.

A második számú dél-amerikai klubsorozat legjobb 16 közé jutásért zajló mérkőzésén az 57. percben történt az eset, amikor a Deportivo Santani játékosa, Jorge Aguilar szerencsétlenül ütközött csapattársával, majd eszméletlenül a földre terült. Játékostársai egyből a segítségére siettek, majd jelezték, hogy nagy a baj.

A helyszínen tartózkodó mentősök gyorsan cselekedtek, és meg tudták menteni a játékos életét, akit újra kellett éleszteni. Jorge Aguilar állapota a helyszíni beszámolók szerint jelenleg stabil, az egyik közeli kórházban kezelik.

 

Radio Atalaya 680 AM on Twitter

DEPORTES: Jorge Aguilar, de @clubsantani, se desvaneció tras chocar con un compañero. Fue atendido rápidamente y reanimado por el médico de @oncecaldas. Fue al hospital y luego volvió a la cancha y celebró la clasificación con su equipo. @680radioatalaya https://t.co/FZVdxCDRWD



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik