Dánia: saját valóságshow-t indít Bendtner és barátnője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.29. 16:36
null
Új kalandok után néz Bendtner (Fotó: AFP)
Saját valóságshow-t indít az Arsenal egykori futballistája, Nicklas Bendtner és modell barátnője, Philine Roepstorff.

Nicklas Bendtner mindig is sokat szerepelt a bulvárlapokban, mivel labdarúgó-karrierje mellett több balhéja is volt. Hiába tartották az Arsenal egyik legnagyobb ígéretének a 2010-es évek elején, pályája nem a tervek szerint alakult. Nemrégiben kiadta saját könyvét, amiben többek között arról is mesélt, hogyan csitította el első edzései egyikén a klublegenda Thierry Henryt.

A valóságshow a dán csatár szerint a könyvének egy folytatásaként értelmezhető. A műsort a Discovery Networks fogja sugározni, és 2020 tavaszán kerül adásba. Bendtner szerint rengeteget írnak róla és barátnőjéről, Philine Roepstorffról a bulvárújságok anélkül, hogy valóban ismernék őket, így a sorozattal próbálják kicsit jobban megmutatni a valós énjüket.

 

Just a casual boyfriend girlfriend pic

12k Likes, 38 Comments - P H I L I N E P I (@philineroepstorff) on Instagram: "Just a casual boyfriend girlfriend pic"



 

Nicklas Bendtnernek jelenleg nincsen csapata, ugyanis decemberben lejárt a szerződése az FC Köbenhavnnál, és a klub nem tartott rá igényt, elmaradt a hosszabbítás. Akkor azt nyilatkozta, hogy el kell gondolkoznia a jövőjéről, illetve arról, hogy akar-e még új kihívást keresni a futballban – úgy tűnik, inkább más kalandok felé néz a 31 éves játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik