DAC: Németh Krisztián távozott a dunaszerdahelyi csapattól

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.08.04. 13:35
null
Németh Krisztián a Slovan elleni júliusi rangadót csak <br />a lelátóról nézhette <br />(Fotó: Török Attila – a háttérben Torghelle Sándor)
Németh Krisztián távozott a DAC-tól – adta hírül kedden hivatalos honlapján a szlovák labdarúgó-bajnokságban játszó dunaszerdahelyi csapat.

A 37-szeres magyar válogatott Németh Krisztián idén februárban igazolt a DAC-hoz, a már zajló idény közben, amelyet rövidesen félbeszakított a koronavírus-járvány. Ezért is csupán egyetlen bajnoki és egy kupamérkőzésen lépett pályára, összesen 45 percet futballozva.

A bajnokság újraindítása előtt, júniusban eltört egy csont a jobb lábfejében, és azóta harcképtelen volt – idézi fel a balszerencsés időszakot a hivatalos klubhonlap.

Németh szerződése július 31-én lejárt, és a felek nem újították meg azt.

Szintén távozik a csapattól az ugyancsak az év elején érkező, magyar útlevéllel is rendelkező szerb középső védő, Dusan Lalatovics. Az ő esetében kölcsönös megállapodás született a jövő nyáron lejáró szerződése felbontásáról, az újvidéki születésű futballista időközben aláírt a belgrádi Partizanhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik