HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.09 10:02 Frissítve: 2017.06.09 10:17

DAC: László Csaba távozik a klubtól – hivatalos

A dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg László Csaba május végén lejáró szerződését.

László Csaba távozik a dunaszerdahelyi együttestől (Fotó: DAC)

 

Az 53 esztendős szakember tavaly októberben vette át Németh Krisztián helyét a DAC kispadján. Húsz bajnoki és két kupamérkőzésen irányította az együttest, amellyel az élvonalban a hetedik helyen zárt, míg a Szlovák Kupában a negyeddöntőig menetelt.

László Csaba mellett Werner Burger pályaedző is elhagyja a DAC-ot.

„Szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket Csabának a klubban elvégzett munkájáért. Utólag is jó döntésként értékeljük, hogy őrá bíztuk az A-csapat vezetését, és úgy gondoljuk, hogy teljesítette a feladatot, mellyel a klubunkhoz érkezett. Csabának sok sikert kívánunk, és biztosak vagyunk abban, hogy a következő tevékenységében is sikeres lesz. Klubunk folyamatosan fejlődik, és ez a jövőben is folytatódni fog az új edző kinevezésével, aki osztja az értékeinket és filozófiánkat, és segít majd nekünk előbbre vinni a DAC-ot” – mondta Világi Oszkár, a klub tulajdonosa.

A klub honlapja szerint az új vezetőedzőt – aki minden bizonnyal a Budapest Honvédtól távozó Marco Rossi lesz – a következő napokban jelentik be.

2019.03.22 19:45:21

Minden más foci nemzetisport.hu

Csehül álltak: az angolok a Wembley-ben öt gólt vágtak a borzalmasan védekező vendégeknek.

2019.03.18 18:36:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Hetedik állomásához érkezik a darts Premier League. Folytatódik a tenisz Miami Open.

2019.03.19 19:40:15

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Nem először vetődött fel a téma, olykor a sportág prominens személyiségei is hangoztatják: el kellene törölni a futball egyik legkülönösebb, legvitatottabb, az idők során a legtöbbet változó, ugyanakkor egyik legősibb szabályát.

2019.03.13 23:40:55

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A sport hőskorszakának makulátlanságáért sem tennénk feltétlenül tűzbe a kezünket, már csak azért sem, mert akkoriban is gyarló emberek feszültek egymásnak a vicces mezek ellenére nemesnek hirdetett küzdelemben.