DAC: László Csaba távozik a klubtól – hivatalos

Vágólapra másolva!
2017.06.09. 10:02
null
László Csaba távozik a dunaszerdahelyi együttestől (Fotó: DAC)
A dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg László Csaba május végén lejáró szerződését.

 

Az 53 esztendős szakember tavaly októberben vette át Németh Krisztián helyét a DAC kispadján. Húsz bajnoki és két kupamérkőzésen irányította az együttest, amellyel az élvonalban ahetedik helyen zárt, míg aSzlovák Kupában anegyeddöntőig menetelt.

László Csaba mellett Werner Burger pályaedző is elhagyja aDAC-ot.

„Szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket Csabának a klubban elvégzett munkájáért. Utólag is jó döntésként értékeljük, hogy őrá bíztuk az A-csapat vezetését, és úgy gondoljuk, hogy teljesítette afeladatot, mellyel a klubunkhoz érkezett. Csabának sok sikert kívánunk, és biztosak vagyunk abban, hogy a következő tevékenységében is sikeres lesz. Klubunk folyamatosan fejlődik, és ez a jövőben is folytatódni fog az új edző kinevezésével, aki osztja az értékeinket és filozófiánkat, és segít majd nekünk előbbre vinni a DAC-ot” – mondta Világi Oszkár, a klub tulajdonosa.

A klub honlapja szerint az új vezetőedzőt – aki minden bizonnyal a Budapest Honvédtól távozó Marco Rossi lesz – a következő napokban jelentik be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik