nemzetisport.hu 2017.06.09 10:02 Frissítve: 2017.06.09 10:17

DAC: László Csaba távozik a klubtól – hivatalos

A dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg László Csaba május végén lejáró szerződését.

László Csaba távozik a dunaszerdahelyi együttestől (Fotó: DAC)

 

Az 53 esztendős szakember tavaly októberben vette át Németh Krisztián helyét a DAC kispadján. Húsz bajnoki és két kupamérkőzésen irányította az együttest, amellyel az élvonalban a hetedik helyen zárt, míg a Szlovák Kupában a negyeddöntőig menetelt.

László Csaba mellett Werner Burger pályaedző is elhagyja a DAC-ot.

„Szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket Csabának a klubban elvégzett munkájáért. Utólag is jó döntésként értékeljük, hogy őrá bíztuk az A-csapat vezetését, és úgy gondoljuk, hogy teljesítette a feladatot, mellyel a klubunkhoz érkezett. Csabának sok sikert kívánunk, és biztosak vagyunk abban, hogy a következő tevékenységében is sikeres lesz. Klubunk folyamatosan fejlődik, és ez a jövőben is folytatódni fog az új edző kinevezésével, aki osztja az értékeinket és filozófiánkat, és segít majd nekünk előbbre vinni a DAC-ot” – mondta Világi Oszkár, a klub tulajdonosa.

A klub honlapja szerint az új vezetőedzőt – aki minden bizonnyal a Budapest Honvédtól távozó Marco Rossi lesz – a következő napokban jelentik be.

2020.02.19 21:46:09

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Az új tervezet csak hátrébb viszi a problémás területet.

2020.02.09 23:52:13

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Juventus meg sem szerezte Möllert, már eladta, Clough a csizmája miatt nem kért a karmesterből.