Copa: Vidal ittasan összetörte Ferrariját, őrizetbe vették

Vágólapra másolva!
2015.06.17. 09:21
null
Vidal csúnyán összetörte a Ferrariját (Fotó: Reuters)
Arturo Vidalt, a Copa Américán szereplő chilei labdarúgó-válogatott játékosát őrizetbe vették, miután kedden este alkoholos befolyásoltság alatt közúti balesetet szenvedett.

A chilei rendőrség kedden este őrizetbe vette Arturo Vidalt, a Juventus és a Copa Américán szereplő chilei válogatott labdarúgóját. A 28 éves középpályás alkoholos befolyásoltság alatt balesetet szenvedett Ferrarijával – mintegy 25 kilométerre a nemzeti csapat santiagói bázisától.

Vidal autója súlyos károkat szenvedett, a játékos és vele utazó felesége épségben megúszta a balesetet, amelyben egy másik gépjármű és a benne ülők is megsérültek. A jelentések szerint a másik autó utasainak sérülései nem súlyosak.

Ricardo González, a chilei rendőrség szóvivője elmondta, Vidal valóban ittasan vezetett, s miután a kórházban – feleségével együtt – megvizsgálták, őrizetbe vették. A középpályás sorsáról szerdán döntenek.

A chilei válogatott játékosai kedden szabadnapot kaptak Jorge Sampaoli szövetségi kapitánytól. Vidal feleségével kaszinóban járt, onnan tartottak a válogatott edzőtáborába, amikor a baleset megtörtént.

„Nem az én hibám volt. Autóbalesetem volt, ennyi. Én és a családom jól vagyok, köszönjük a jókívánságokat” – írta a Twitteren Vidal.

Vidal valóban kaszinóban járt a baleset előtt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik