Copa América: Messi letört, nem fogadta el az MVP-díjat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.16. 09:24
null
Lionel Messi nem fogadta el a mérkőzés legjobbjának járó díjat (Fotó: Reuters)
Argentína szombaton 2–2-es döntetlent játszott Paraguay válogatottjával a Copa América első fordulójában. A mérkőzés legjobbjának Lionel Messit, az FC Barcelona klasszisát választották meg, ám a támadó az iksz után annyira rossz hangulatban volt, hogy visszautasította az elismerést.

 

Mint ismert, az argentin válogatott kétgólos előnyét leadva 2–2-es döntetlent játszott a paraguayi nemzeti csapattal a Chilében zajló Copa América B-csoportjának első fordulójában.

A tornán az egyik főszponzor, a MasterCard képviselői minden összecsapás után megválasztják az MVP-t, azaz a találkozó legjobb játékosát. Az Argentína–Paraguay-mérkőzés után Lionel Messi kapta volna a díjat, ám amikor a lefújást követően az öltözőben értesítették erről a játékost, ő egyszerűen visszautasította azt, így a képviselők végül úgy döntöttek, hogy másnak adják a kitüntető elismerést.

A meccs után az argentin öltözőben olyan búskomor hangulat uralkodott, hogy a hírek szerint egyik labdarúgó sem volt hajlandó elfogadni a díjat, ezek után Nelson Valdezt, az első paraguayi gól szerzőjét választották meg MVP-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik