Bursaspor: Remélem, megérte őt szerződtetni – Dzsudzsák

Vágólapra másolva!
2015.08.28. 20:11
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában szombaton a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Bursaspor az Istanbul Basaksehir otthonába látogat. A magyar válogatott támadó elmondta, a válogatott szünet előtt fontos lenne, ha csapata megszerezné az első győzelmét a bajnokságban. A Bursasporhoz kapcsolódó hír, hogy újabb játékos szerződtetését jelentette be.

A Bursasporhoz hasonlóan az Istanbul Basaksehir is két vereséggel kezdte a bajnokságot, Dzsudzsák reméli, hogy a zöld-fehérek számára folytatódik jobban a szezon.

„A célunk a három pont megszerzése, hiszen a legutóbbi fordulóban kikaptunk. Az önbizalom megszerzése szempontjából mindkét csapat fontos meccs elé néz. A válogatott meccsek miatti szünetet megelőzően jót tenne az öltözőn belüli hangulatnak, ha nyernénk” – mondta Dzsudzsák a Bursaspor hivatalos honlapjának.

„Még csak két hete vagyok itt, de napról napra jobban érzem magam. A hét közben játszottunk egy felkészülési mérkőzést, ami hasznos volt a játékosok közötti összhang szempontjából” – tette hozzá a magyar válogatott futballista, akinek a csapata újabb játékos szerződtetését jelentette be.

A Bursasporban folytatja a pályafutását Tom De Sutter, a belga válogatott csatár az FC Bruges-ből szerződött Törökországba. A 30 éves játékos klubváltását már korábban előrevetítettük, de csak a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-selejtezőt követően csatlakozott a török alakulathoz.

„Remélem, már a hétvégén bebizonyítja, érdemes volt átigazolni” – mondta vele kapcsolatban Dzsudzsák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik