Brazília: meghívták a munkást, Neymar gesztusa mindent elmond…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.05. 18:12
Neymar, az FC Barcelona labdarúgócsapatát a Paris Saint-Germainért elhagyó brazil klasszis nem tartozik a Párizson és Brazílián kívül élő szurkolók kedvencei közé. És ettől a sztoritól sem fogják jobban szeretni…

Az egész egy nagyon szép gesztussal indult. A brazil válogatott stadionjának parkolójában dolgozó munkást, Diego Armandót meghívta az egyik edzésre a nemzeti együttes vezetősége, hogy így dobják fel a napját.A brazil válogatott stadionjának parkolójában dolgozó munkást, Diego Armandót meghívta az egyik edzésre a nemzeti együttes vezetősége, hogy így dobják fel a napját.

A „Maradona” becenévre hallgató munkásnak természetesen elállt a szava az ajánlattól, különösen, hogy így példaképével, Neymarral edzhetett.

A tréning szépen le is zajlott, mindenki boldog volt, Diego Armando azonban szeretett volna valami emléket a brazil sztártól, ha már itt volt előtte ez a soha vissza nem térő alkalom.

Neymar különleges ajándékot adott (Fotó: globoesporte.globo.com)
Neymar különleges ajándékot adott (Fotó: globoesporte.globo.com)

„Mikor kértem tőle valami emléket, azt hittem, odaadja majd a mezét, esetleg a nadrágját. Helyette azonban azt mondta, más ajándékot ad, és nagyon vigyázzak rá. Ekkor levette az alsónadrágját, majd odaadta nekem” – mondta a Globo Esporténak az edzésre behívott munkás.

Bár „Maradona” nevetve mesélte a történetet, és azt mondta, kincsként őrzi azóta is az alsónadrágot, a történet sokat elárul arról, milyen Neymar.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik