nemzetisport.hu 2013.04.10 12:20 Frissítve: 2015.01.06 02:54

Brazília: a Cor lecsap az MU, a Juve és a Milan kiszemeltjére?

Az európai topklubok által ostromolt Dedé könnyen lehet, hogy a Vasco da Gama elhagyása után sem távozna az országból, ügynöke, Giuliano Aranda szerint a Corinthians nem csak érdeklődik a játékos iránt, hanem már a tárgyalásokat is megkezdték.

A 24 éves brazil válogatott védőt a Liverpool, a Juventus, a Manchester United, a Benfica, az Anzsi és a Milan is vinné a hírek szerint.

„A Corinthians valós lehetőség. Nem érdeklődésről, hanem tényleges tárgyalásokról beszélhetünk az esetükben” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Giuliano Aranda.

„Nehéz lenne azt mondani, hogy nagyon közel a megegyezés, de a Corinthiansnak nagyon jók az esélyei.”

„Milan? Nem érkezett Olaszországból ajánlat, úgyhogy egyelőre nehéz lenne azt mondani, hogy a Serie A-ban folytatja. Majd meglátjuk” – felelte az olasz topcsapatot firtató kérdésre.

„Az egyetlen megkeresés Oroszországból érkezett” – zárta mondandóját az ügynök.
2020.02.27 22:02:00

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A szurkolói gyanút az táplálja, hogy a szentgyörgyi futballcsapatban négy olyan játékos is szerepel, aki korábban több-kevesebb időt töltött az egyik ellenlábasnál, az FC Botosani-nál.

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.