Boca: késett az edzésről! Az indoka? Földönkívüliek!

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.16. 17:21
Egészen elképesztő történettel állt elő Gustavo Lorenzetti, a Boca Juniors korábbi futballistája, aki állítja, egykori csapattársát, Guillermo Marinót elrabolták a földönkívüliek.

„Guillermo az egyik edzésünkre késve érkezett, és mikor megkérdezték, miért késett, azt válaszolta, elrabolták a földönkívüliek! Mindent elmondott, hogyan érezte magát, és azt is, milyen vizsgálatokat végeztek rajta. Persze, olcsó indoknak tűnik, és vannak játékosok, akik ezzel szórakoznának, de ő sosem volt ilyen, ezt mindenki tudja!” – mesélte a goal.com-nak a nem épp hétköznapi történetet Lorenzetti.„Guillermo az egyik edzésünkre késve érkezett, és mikor megkérdezték, miért késett, azt válaszolta, elrabolták a földönkívüliek! Mindent elmondott, hogyan érezte magát, és azt is, milyen vizsgálatokat végeztek rajta. Persze, olcsó indoknak tűnik, és vannak játékosok, akik ezzel szórakoznának, de ő sosem volt ilyen, ezt mindenki tudja!” – mesélte a goal.com-nak a nem épp hétköznapi történetet Lorenzetti.

Marino állította, a földönkívüliek miatt késett a Boca Juniors edzéséről (Fotó: AFP)
Marino állította, a földönkívüliek miatt késett a Boca Juniors edzéséről (Fotó: AFP)

A futballista hozzátette, olyan mélyen megrendítette a 2015-ben visszavonuló csapattársával történt eset, hogy azóta már ő is hisz a földönkívüliekben.

„Hiszek bizony! Guillermo mindent elmesélt, hogy kivették a lelkét, és megvizsgálták, de közben végig nagyon vigyáztak rá. Tökéletesen elmagyarázott mindent, nem tehetek mást, hiszek neki” – tette hozzá a Boca korábbi játékosa, aki jelenleg a chilei Deportes Iquique együttesét erősíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik