nemzetisport.hu 2019.07.21 18:32 Frissítve: 2019.07.22 00:41

BL: lábát törte, az ellenfél úgy döntött, fizeti a kezelését és egy magángépet

A Crvena zvezda kifizeti annak a litván játékosnak a kezelését és hazaútját, aki a keddi Bajnokok Ligája-selejtezőn szenvedett súlyos sérülést – írja az informer.rs.

 

Vaidas Slavickas hamarosan Litvániában gyógyulhat tovább (Fotó: informer.rs)

 

A Crvena zvezda kedden legyőzte a litván Suduvát a Bajnokok Ligája selejtezőjének első körében, ezzel továbbjutott a második fordulóba.

A belgrádiak emberhátrányban fejezték be a mérkőzést, ugyanis a 60. percben Marko Gobeljics kíméletlenül odacsúszott a 16-szoros litván válogatott Vaidas Slavickasnak.

A 33 éves védőnek eltört a lába, meg kellett operálni. Az orvosok szerint jól sikerült a műtét, a játékos így néhány nap múlva visszatérhet Litvániába.

Orosz sajtóhírek szerint a zvezda kifizeti Slavickas kezelésének árát, illetve annak a magángépnek a költségeit is állja, amely hazaszállítja a sérült futballistát.

A szerb csapat képviselői is meglátogatták a kórházban lábadozó játékost, akinek egy dedikált mezt is adtak ajándékba. Gobeljics elmondta, rettentően sajnálja a történteket.

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.