Betis: Van der Vaart a Videoton El-ellenfeléhez igazolhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.31. 16:09
Dániai sajtóinformáció szerint Rafael van der Vaart, a spanyol élvonalbeli Betis holland labdarúgója tárgyal a Midtjyllanddal, amely az Európa-liga-selejtezőben a Videotonnal csap össze.

A TV3 Sport úgy tudja, a korábban a Ferencvárossal és az angol Readinggel szóba hozott Van der Vaart a dán élvonalbeli FC Midtjyllandban folytathatja a pályafutását.

A 33 éves holland középpályást lencsevégre kapták a herningi klub stadionjában a Silkeborg elleni bajnoki mérkőzésen (3–0), amelyen állítólag a szerződéséről tárgyalt a Midtjylland vezetőivel.TV3 Sport úgy tudja, a korábban a Ferencvárossal és az angol Readinggel szóba hozott Van der Vaart a dán élvonalbeli FC Midtjyllandban folytathatja a pályafutását.

A 33 éves holland középpályást lencsevégre kapták a herningi klub stadionjában a Silkeborg elleni bajnoki mérkőzésen (3–0), amelyen állítólag a szerződéséről tárgyalt a Midtjylland vezetőivel.

 

 

A korábban az Ajaxban, a Hamburgban, a Tottenhamben és a Real Madridban is szereplő, 109-szeres válogatott futballistának 2018-ig van szerződése a Betisszel, de minden bizonnyal elhagyja a sevillai egyesületet.

Van der Vaart barátnője, a holland válogatott kézilabdázó, Estavana Polman az Esbjergben játszik, amelynek székhelye körülbelül 90 kilométerre van Herningtől, a Midtjylland otthonától.

A Videoton csütörtökön 1–0-ra kikapott a dán csapattól Felcsúton, a visszavágó jövő csütörtökön 18 órától lesz a Midtjylland otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik