Benfica: a szupertehetség ügynöke kibabrálhat a klubbal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.19. 09:54
null
Ha az ügynökén múlik, Joao Félix nem ír alá új szerződést a Benficával (Fotó: AFP)
A portugál Record című lap információi szerint nemcsak a csütörtöki Európa-liga-búcsú miatt élhet át nehéz időszakot a Benfica vezetősége. A klub szeretné meghosszabbítani a 19 esztendős Joao Félix szerződését, úgy, hogy az abban szereplő kivásárlási záradékot a jelenlegi 120 millió euróról 200 millióra emelnék, csakhogy a labdarúgó ügynöke, (a Cristiano Ronaldót is képviselő) Jorge Mendes elzárkózik a megállapodástól és blokkolja a tárgyalásokat.

 

A Record írása szerint az ügynök célja, hogy mihamarabb az öt európai topliga egyik élcsapatához közvetítse Félixet – hogy ebben a játékos fejlődése vagy a saját osztaléka motiválja-e jobban, jó kérdés.

Mindenesetre a Juventus – amellyel tavaly, Cristiano Ronaldo révén már összehozott egy komoly üzletet – élénken érdeklődik Mendes „védence" iránt. A gond az, hogy míg 120 millió euróról hajlandóak lennének tárgyalni a torinóiak, addig a 200 milliós vételár elriasztaná a Juvét is.

Joao Félix 2018 augusztusában mutatkozott be a Benfica felnőttgárdájában, a bajnokságban 21 mérkőzésen 11 gólnál és hét gólpassznál jár. Összesen 38 tétmeccse van az idényben, 16 góllal és kilenc assziszttal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik