Belgium: Fuck off, üzente László Csaba a szüntelenül kritizálóknak

Vágólapra másolva!
2011.02.02. 14:52
Címkék
László Csaba, a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Charleroi vezetőedzője szokatlanul kemény hangon üzent a munkáját folyamatosan kritizálóknak a Beerschot elleni ma esti bajnokit felvezető sajtótájékoztatón. Keddi kirohanásának híre, főképp a közismerten durva „fuck off” kifejezés bejárta a belga sportportálokat.

„Nem tagadom, pályafutásom legnehezebb időszakát élem – idézik a beszámolók (például a La Meuse) a bajnokság utolsó helyén álló Charleroi trénerét. – Ráadásul mindennap körülbelül húszezer ember gondolja úgy, hogy jobban képes analizálni például a Lierse játékát vagy könnyebben ért szót a játékosaimmal, mint én.”

A belga sajtó megfogalmazásában „heves vérmérsékletűként lefestett, ám eddig meglehetősen nyugodt” László Csaba nem csinált titkot abból, hogy ez éppúgy megviseli, mint az eredménytelenség, vagyis az, hogy őszi kinevezése óta még nem tudott mérkőzést nyerni csapatával, és vészesen sodródik vele a másodosztály felé.

„Minden újságírónak és minden kritikusnak azt javaslom, jöjjenek ki, tanulmányozzák a helyszínen a munkánkat – folytatódik az idézet. – Két hét alatt új csapatot építeni olyan kihívás, aminek bizalom nélkül nem lehet megfelelni. Tudom, hogy nem szabadna így fogalmaznom, de kapja be, aki nem hagyja abba a kritizálást.”

A Charleroi eddig megszerzett nyolc pontjával, nyolc ponttal lemaradva az előtte lévőtől a 16. helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik