Beckhamnek elég volt egy jó passz - máris róla áradoznak

Vágólapra másolva!
2013.02.25. 09:45
null
David Beckham immár a pályán is bemutatkozott Párizsban (Fotó: Action Images)
David Beckhamnek egyetlen jó passz elég volt a Marseille elleni tegnapi debütálásán ahhoz, hogy a francia sajtó, illetve a PSG vezetőedzője, Carlo Ancelotti is elismerően szóljon róla.

„Kicsit ideges voltam. Itt játszani nagy kihívás számomra, és emiatt volt rajtam egy ki nyomás. Nehéz volt újra formába lendülnöm, de most jól érzem magam – nyilatkozta a 37 éves David Beckham, miután a Marseille elleni rangadón a 76. percben csereként beállva bemutatkozott a francia PSG-ben. – Egy nullás vezetésnél különösen nehéz beállni, mert könnyen megfordulhat a meccs, de szerencsére most nem ez történt.”

A mértékadó L'Équipe kiemeli, Beckham már rögtön az első meccsén bizonyította, nemcsak marketing fogás volt a megvétele, a játékával is a csapat hasznára tud lenni – a 2–0-ra megnyert meccsen a második gól előtt remek labdával szöktette Jérémy Ménezt, aki gólpasszt adott Zlatan Ibrahimovicnak.

A középpályás jó debütálását Carlo Ancelotti vezetőedző is kiemelte: „Megmutatta, hogyan tud passzolni. Taktikailag remekül beilleszthető a csapatba, óriási tapasztalatával nagyon hasznos játékos lehet számunkra a jövőt illetően.”

A francia lap már azt találgatta, hogy Beckham szerdán, az ugyancsak a Marseille-jel vívandó kupameccsen már a kezdőcsapatba is bekerülhet, főleg, mert Marco Verratti eltiltás miatt nem szerepelhet. Ennek lehetőségét Ancelotti sem zárta ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik